Actief in Zorgvlied

Hoe actief bent u in Zorgvlied?

aiz-flyer-foto

Iedereen heeft iets te bieden, maar tegelijkertijd heeft iedereen soms wat (extra) hulp nodig, om wat voor reden dan ook. Of juist meer behoefte aan een activiteit of contacten in de wijk. Misschien heeft u weinig tijd of de stap nog niet durven zetten om hier iets mee te doen. U wilt best iets betekenen voor een ander (in uw omgeving), maar voor wie dan, hoe dan?

Reden genoeg om het project ‘Actief in Zorgvlied’ van start te laten gaan in uw wijk! Wijkvereniging Zorgvlied Totaal is de initiatiefnemer van het project in samenwerking met verschillende organisaties uit de wijk. Bewoners uit onze prachtige wijk met elkaar verbinden, dat is waar we voor staan.

Hoe kan ik actief worden?
Er zijn al verschillende bewoners die hun vraag of aanbod kenbaar hebben gemaakt. Bijvoorbeeld een bewoner die kleine klusjes in huis kan doen of een bewoonster die wel wat hulp kan gebruiken bij het bijhouden van de tuin. Iemand die aangeeft graag een boodschap voor een medebewoner te doen of een bezoekje wil afleggen bij ouderen. Zomaar een aantal voorbeelden waarbij bewoners aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Wilt u ook iets betekenen voor een medebewoner of heeft u juist een vraag? Laat het ons weten via actief@zorgvliedtilburg.nl of ga in de website van de Wijkvereniging (www.zorgvliedtilburg.nl) naar de knop ‘Vraag&Aanbod’! U kunt ook langsgaan bij wijkcentrum De Back (Schout Backstraat 33) om uw vraag of aanbod kenbaar te maken.

Heeft u een activiteit of hobby die u met uw wijkgenoten in Zorgvlied wilt delen en/of waar u deelnemers voor zoekt? Neem dan snel contact op met de organisatie van Actief in Zorgvlied via actief@zorgvliedtilburg.nl.
Blijf op de hoogte blijven door ons te volgen via onze Facebookpagina ‘Actief in Zorgvlied’.

Word vandaag nog ‘Actief in Zorgvlied’!