Bridgeparen gezocht

Bridgeclub Interpolis bestaat al ruim 40 jaar. Onze bridgeclub combineert gezelligheid en vriendschap met een sportieve uitdaging. Om naar ledenaantal goed op sterkte te blijven zijn wij op zoek naar enkele bridgeparen. Bij onze club komen zowel competitiegerichte spelers als gezelligheidsspelers aan hun trekken. Er wordt in drie lijnen gespeeld volgens de regels van de NBB, zonder dat het mes op tafel komt. Dat is onze wedstrijdleiding wel toevertrouwd. De wintercompetitie loopt van begin september tot eind april. Naast de competitie spelen we ook een aantal bijzondere avonden zoals openingsdrive, nieuwjaarsdrive en op het einde van het seizoen de jaardrive.
Wij spelen op de donderdagavond in de Brasserie van Zonnehof, Professor Gimbrèrelaan 24 in Tilburg en beginnen om 19.45 uur. De spelavond duurt tot ongeveer 23.15 uur. Parkeerruimte is bij het gebouw volop aanwezig.
Onze contributie bedraagt thans € 55,- per jaar. Bent u al lid van een andere bij de bridgebond aangesloten vereniging dan krijgt u daarop een leuke korting. De consumptieprijzen liggen goed in de markt.
Daar wij op dit moment geen cursus kunnen aanbieden dient u wel over enige kennis van het bridgespel te beschikken om te kunnen gaan deelnemen. Als nieuwkomers kunt u in de loop van het seizoen instromen.
Spreekt dit bericht u aan, neem dan contact op met onze secretaris Tineke Boomsma (tel. 0032-14-6511441), bestuurslid René den Boer (tel. 013-4636367) of onze wedstrijdleider Wil van Gils (tel. 06-14625047).
U kunt zich ook opgeven als invaller. Misschien komt u op die manier aan een spelpartner mocht u alleen lid willen worden.