Intro nieuwe penningmeester wijkvereniging

Beste mede buurtbewoners

Sinds een half jaar ben ik lid van het bestuur van de wijkvereniging Zorgvlied Totaal. Per augustus 2017 ben ik formeel begonnen als penningmeester van de vereniging.

Deze functie heb ik overgenomen van Daniël Mutsaers die deze de laatste jaren met veel élan en enthousiasme heeft uitgevoerd. Mijn dank daarvoor.

Eerst maar even voorstellen, ik ben Paul van der Velden, woon sinds 2004 in het Gotenpark en ben sinds twee jaar gepensioneerd.

Pas geleden werd ik daarom gevraagd om me kandidaat te stellen als penningmeester van de Wijkvereniging Zorgvlied Totaal. Omdat mijn penningmeesterschap bij de afdeling van het Rode Kruis in Tilburg had overgedragen zag men de kans schoon mij te strikken voor deze klus. Dat is dus, als de ledenvergadering dat ook ziet zitten, gelukt.

Omdat ik tot mijn pensioen buiten de stad werkte ben ik tot op heden niet erg actief geweest in en voor de buurt, ik hoop dat op deze manier verandering in te kunnen brengen en samen met u en het bestuur van de wijkvereniging te zorgen dat we een nog meer bruisende wijk krijgen.

Paul van der Velden

december 2017